torstai 7. maaliskuuta 2013

Terveisiä Ateenasta

Helmikuun lopussa pääsin odotetulle pidennetylle viikonlopulle mieheni kanssa ihan kaksin. Olemme jo parina aikaisempanakin vuonna vierailleet Ateenassa konserttien merkeissä ja tänäkin vuonna musiikki oli matkan yksi suurista tarkoituksista. Lisäksi juhlimme sikäläisen ystävämme syntymäpäiväjuhlia Thessalonikissa, jonne matkasimme halki Kreikan mantereen junalla Ateenasta kuuden tunnin matkan suuntaansa. Kreikan keskiosat yllättivät meidät sillä tasaisten alueiden ja peltojen määrällä.
Matka oli kerrassaan upea! Sakis Rouvas ei tälläkään kerralla jättänyt kylmäksi, päin vastoin. Tutustuimme uusiin ihmisiin ja saimme taas monta syytä palata sinne takaisin myös perinteisen matkailukauden ulkopuolella!

Ateenassa on liki 50 pientä jugurttiliikettä, jota myyvät kreikkalaista jugurttia pakastettuna. Erityisesti halusin käydä MouMou Yogurteriassa, sillä sen liikkeen perustaja on yksi kreikkalaisista laulajsta, jonka ääntä todella rakastan.
Tiskin takana meitä tervehti ihana ja hymyilevä Panagiotis, joka toivotti meidät lämpimästi tervetulleiksi.
MouMou, Athens

Vierailu oli todella mukava ja erittäin herkullinen, pakastettu jugurtti kera villimansikoiden vei kielen mennessään. Jugurttiin saa valita itse maut, erilaisia hedelmiä ja marjoja, suklaita, macaronseja, kastikkeita yms! Jäipä liikkeeseen vierailumme jäljiltä myös pieni purkki ihan suomalaista puolukkaakin sekä Fazerin puolukka-suklaalevy.

MouMou
 
MouMou Yogurteria
 
Mou Mou löytyy ihan metroreitiltä, osoitteesta Panormou 8, Aigaleio.
 

Aigaleossa sijaitsee myös herkkukahvila Cap Cap, jonka sisustus on kuin kokoelma eri satuja. Halusin sieltä hakea vielä jotkin pienet herkut mukaan, kannatti kyllä. Liike oli melko täynnä ja henkilökunta kiireistä, mutta suosittelen vierailua myös siellä. Me ostimme mukaan kaksi cupcakea, toisen makuna Red Velvet ja toisen Banoffee.
Cap Cap on osoitteessa Panormou 26 eli ei kovinkaan kaukana tuolta kevyemmän herkun MouMou Yugurteriasta
 

 
 
 
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi. Se tulee näkyviin kotvasen kuluttua...