maanantai 27. huhtikuuta 2015

Äitienpäivän ruusukakkujen ennakkotilaus 5.5.2015 mennessä

Joka vuosi Rekolan käsityöläismarkkinoilla on ollut markkinakahvilasa myytävänä kahvilaherkkujen ohella äitienpäiväkakkuja nopeimmille. Kakku on äitienpäivän teemaan sopien kermapintainen ruusukakku. Tänä vuonna kakkuja on mahdollista tilata ja varata ennakkoon.

 
 
Lauantaina toukokuun 9. päivänä järjestetään Vantaan Rekolassa jälleen Unelmien kevätmarkkinat, jossa Pulla-Akka on perinteiseen tapaan ystävättärensä kanssa pitämässä Markkinakahvilaa.

Kakusta riittää mainiosti 10-12 äitienpäivän vieraalle ja se on laktoositon. Kakun hinta on 25 euroa ja sen voi noutaa sovittuna aikana Markkinakahvilasta.
Kakun makumaailma sisältää mansikkaa ja vaniljaa ja ennakkoon kakun tilanneet voivat tilata kakun vaikkapa äidin lempiväreissä. Mahdollisuuksia on monia, alla on muutama esimerkki eri värisistä ruusukakuista.

Jätä tilauksesi  joko viestinä Pulla-Akka leipoo FB-sivun kautta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen pullaakka(@)icloud.com

3 kommenttia:

 1. Ompa kauniita!

  -Heidi
  http://tiskivuorenemanta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Heippa! Kauniin värisiä ruusuja. Oletko värjännyt kerman ennen pursotusta, vai jollain spraymaalilla jälkeenpäin? Haluaisin itse tehdä vaaleansiniset ruusukakun, ehkä ole kaupan väreillä saanut miellyttävää väritulosta, niin siksi pohdinkin sprayvärjäämistä.

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jenni

   Kerma on värjätty ennen pursottamista. Itse suosin voimakaspigmenttisiä geelivärejä, joita löytyy leivontaliikkeistä.

   Poista

Kiitos viestistäsi. Se tulee näkyviin kotvasen kuluttua...