keskiviikko 7. elokuuta 2013

Lomalta palattu

Heinäkuu oli Pulla-Akalle perheineen todellinen lomakuukausi.

Kun työpaikkojen ovet suljettiin, lennettiin jo samana iltana Kreetan kesään, kauas arjen askareista. Kyllä takana olikin jo melkoinen työvuosi ja kesäloma oli kovin odotettu. Kreetalla vietettiin kolme viikkoa ja nautittiin tietenkin hyvästä ruuastakin!
Pulla-Akan moussaka sai kreikkalaiselta rouvalta oikein hyvän arvion, ei ihme, että siitä moni blogini lukijakin pitää kovasti!


Pojat kävivät varsin usein kreetalaisella ongella narraamassa kaloja ja ruuaksi asti valmistettiin kalaa nimeltä germanos. Germanos on hankala kala käsitellä, sillä sen piikeissä on myrkkyä, joka saattaa aiheuttaa pahoja allergisia oireita. Kun vain kalan onnistuu perkaamaan terävillä saksilla piikittömäksi, niin lopputuloksena on liki ruodoton, todella maukas kala. Sen voi ihan jauhoissa pyöräyttämisen jälkeen paistaa oliiviöljyssä ja herkutella sitruunalla maustettuna.

 
Lomamatka jatkui vielä Pariisiin, jossa kaupunkilomailtiin muutama päivä ja tietenkin käytiin Eiffel-tornissa, syötiin macaronseja ja pidettiin lystiä Disneylandissa.

 
 
 
 
Nyt arki on taas alkanut - hymy huulilla. Ihanaa elokuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi. Se tulee näkyviin kotvasen kuluttua...